Portfolio

De afgelopen jaren hebben wij voor klanten uit veel verschillende bedrijfstakken gewerkt. Van multinationals als ING, Capgemini en BrandLoyalty, tot het café op de hoek en het lokale bouwbedrijf.

Daardoor zijn we ervaren op meerdere vlakken. Die kennis gebruiken we om onze producten en diensten nog beter aan jou te leveren. Zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

Bekijk hier onze laatste projecten, de klanten waar we al voor werken en een overzicht van onze specialiteiten.

 

 

Een greep uit onze klanten

De specialiteiten van Viguurs Trading

01

Gepersonaliseerde kleding

Van werk- tot sportkleding. Wil je mooie trainingspakken voor jouw team, of een nieuw hardlooptenue voor jezelf? Wij zorgen voor de gewenste uitstraling.

Werken in kwalitatief hoogstaande en comfortabele kleding is net zo belangrijk als goed gereedschap. Jouw bedrijfslogo trots op de borst gedrukt of geborduurd? Geen probleem.

02

Borduren & bedrukken

Bedrukken en borduren van textiel is onze specialiteit. Wij houden wel van een uitdaging wat dat betreft. Van ontwerp tot realisatie zorgen we samen met jou voor een prachtig eindproduct.

Check onze portfolio-pagina met voorbeelden maar eens.

03

Reclamemateriaal, sign- & drukwerk

Een spandoek, stickers of polsbandjes nodig? Of een roll-up banner voor die belangrijke beurs volgende week? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Al vele anderen gingen je voor.

Lees ook onze referenties hieronder.

04

Custom made merchandise

Of het nu gaat om reclamemateriaal, sjaals, sleutelhangers, emblemen, promotiekleding of caps. Bij ons ben je aan het goede adres.

En niet alleen voor bedrijven trouwens, want ook particulieren en verenigingen voorzien wij met alle liefde van gepersonaliseerde merchandise. Vraag snel jouw offerte aan.

Wat vinden onze klanten?

Capgemini Nederland BV heeft voor de “Capgemini Tri-Nations” volledige wedstrijd-tenues van Macron met Capgemini-bedrukking aangeschaft bij Viguurs Trading.

Behalve een prettige en vakkundige samenwerking bij de samenstelling van de tenues, heeft Viguurs Trading snel en tegen een scherpe prijs geleverd. De kwaliteit van de tenues is conform advies en binnen afspraken, snel geleverd.

Ik draag persoonlijk Viguurs Trading uit als een betrouwbare leverancier in (sport)kleding.

Anton van Leest

Delivery Manager, Capgemini

Wij laten regelmatig een ‘pakjesavondmomentje’ verzorgen door Viguurs Trading. De dozen met onze customized giveaways maken mijn team triomfantelijk trots. Links en rechts hoor ik ze zeggen: “ohhh die roze, kijk die blauwe dan en deze nieuwe balpennen, wauw wat zijn die ook gaaf!”

Het overleg met Pepijn vooraf, zijn advies en keuzemogelijkheden, ook kleine aantallen zijn mogelijk. Het prijsvoorstel zit diezelfde dag in mijn mailbox. Levering buiten kantoortijden is mogelijk. Uitermate prettig afspraken maken en nakomen. 

Vanzelfsprekende service met autonome betrokkenheid vanuit het oogpunt van de klant.

Josephine Komen

Manager Operations, Lasik Centrum oogchirurgen

Voor mijn bedrijf regelmatig kleding en merchandise besteld bij Viguurs Trading. Goede kwaliteit en groot aanbod producten. En de scherpe prijzen zijn als ondernemer altijd meegenomen natuurlijk.

Daarnaast hebben we voor een online win-actie van Bram Bouwbedrijf een speciale badge laten maken.

Deze geborduurde emblemen waren een doorslaand succes en heel gewild onder onze volgers. Daarmee hebben wij via social media op een verrassende manier veel publiciteit voor Bram Bouwbedrijf gegenereerd.

Bram Damen

Eigenaar, Bram Bouwbedrijf