Kleding

Van werk- tot sportkleding. Werken in kwalitatief hoogstaande en comfortabele kleding is net zo belangrijk als goed gereedschap. Jouw bedrijfslogo trots op de borst gedrukt of geborduurd? Geen probleem.

Of je nu op zoek bent naar bedrukte polo’s voor jouw team, geborduurde jassen voor speciale evenementen of gepersonaliseerde accessoires als relatiegeschenken, wij maken het mogelijk. Onze custom kleding en accessoires kunnen volledig worden aangepast aan jouw ontwerpvoorkeuren en brandingvereisten, zodat je een unieke en consistente uitstraling voor jouw bedrijf kunt creëren.

Hoogwaardige Customisatie: Onze custom kleding en accessoires worden met zorg vervaardigd, met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde bedrukking- en borduurtechnieken. Hierdoor kunnen we producten leveren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een heldere, professionele uitstraling behouden, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen.

Volledig Aanpasbaar: Of je nu op zoek bent naar bedrukte polo’s voor jouw team, geborduurde jassen voor speciale evenementen of gepersonaliseerde accessoires als relatiegeschenken, wij maken het mogelijk. Onze custom kleding en accessoires kunnen volledig worden aangepast aan jouw ontwerpvoorkeuren en brandingvereisten, zodat je een unieke en consistente uitstraling voor jouw bedrijf kunt creëren.

Geschikt voor Alle Bedrijfsgroottes: Of je nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf met meerdere vestigingen, wij staan voor je klaar. Met onze flexibele bestelmogelijkheden Kan Viguurs Trading aan de behoeften van bedrijven van alle groottes voldoen, van kleine aantallen tot grote bestellingen.

Snelle Verwerking en Levering: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, daarom streven we naar snelle verwerking en levering van jouw bestelling. Met onze efficiënte productieprocessen en snelle verzendmethoden hoef je nooit lang te wachten op jouw custom kleding en accessoires, zodat je snel aan de slag kunt met jouw bedrijfsactiviteiten.

Uitstekende Klantenservice: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Viguurs Trading staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten, het plaatsen van bestellingen en het oplossen van eventuele vragen of problemen die zich voordoen.